over ons

Bloemen De Moor aan de Wetterstraat in Wetteren is al meer dan een halve eeuw en drie generaties een vaste waarde in Wetteren. Met de afbouw van de productie, de groothandel en de export slaat zaakvoerder Freddy De Moor met zijn bedrijf een nieuwe weg in.

Aan de Wetterstraat verrees begin 2010 een gloednieuwe en hypermoderne winkel voor de kleinhandel aan particulieren. Met dochters Evy en Elke, beiden afgestudeerd als floriste, is de toekomst verzekerd.

"Zij zetten de familietraditie verder en de nadruk ligt op de kleinhandel", weet Freddy. Bloemen De Moor is niet zomaar een doorsnee bloemenwinkel maar specialiseert zich in maat en vakwerk. "Bruidsboeketten, rouwkransen, decoraties voor feesten. We willen vooral een creatief bedrijf zijn waar de kwaliteit voorop staat. Daarom volgende we voortdurend bijscholingen en cursussen. Florist is een echt vak, handwerk en een ambacht. Zo gebeurt niks hier machinaal maar worden alle bloemen nog stuk per stuk met de hand gekuist. Zo kunnen we onze klanten de hoogste kwaliteit bieden. Bloemen zijn ook een seizoensproduct geworden die de modetrends volgen en zelfs zetten", aldus Freddy.

In die optiek van kwaliteit en vooruitstrevendheid werd ook een nieuwe zaak gebouwd. Het gebouw oogt strak en futuristisch en is dat ook. "Op gebied van energieverbruik en uitstoot of verwarming is het een hoog milieuvriendelijk gebouw. In de winkelruimte lieten we ook een speciale koelruimte bouwen. Geen klassieke frigo maar een aangenaam koele kamer met luchtcirculatie zodat de klant er aangenaam in kan vertoeven. Maar de bloemen worden er wel in ideale omstandigheden bewaard. Versheid en kwaliteit blijven prioriteit", besluit Freddy.

Bloemen De Moor is alle dagen op van 9 tot 12.15 uur en van 13.30 tot 19 uur en op zaterdag tot 18.00. Op zondag en feestdagen van 9 tot 12.15 uur.

Telefonische bestellingen worden enkel na betaling uitgevoerd.

Kijk hier even bij ons binnen.

Bloemen De Moor Wetterstraat 16 B-9230 Wetteren tel 09 369 18 39 btw BE 0542.894.350 info@bloemendemoor.be